Over ons / Ons team

 
Management team
Eddy A.J. Arnoldussen MSc MBA,  studeerde biochemie in Utrecht en bedrijfskunde in Groningen. Hij was 15 jaar lang werkzaam in de farma industrie in verschillende commerciële management functies bij Glaxo, DSM en GB. Vanaf 1999 is hij actief als zelfstandig ondernemer in de lifescience markt. Hij heeft in verschillende start-up biotech bedrijven geïnvesteerd. 

Dr. Fokko Bosker studeerde chemie en farmacie in Groningen. Nadat hij in 1989 promoveerde in Leiden, specialiseerde hij zich in neurochemie/ pharmacologie (Utrecht). Op dit moment is hij werkzaam bij psychiatrie van het UMCG en is hij betrokken bij dierexperimenteel en klinisch onderzoek. Hij maakt deel uit van het biomarker onderzoek van NESDA (Nederlandse studie angststoornissen en depressie). 

Constance le Conge werkt al 15 jaar in de immuno-gebaseerde diagnostische industrie. Zij vervulde diverse management posities van kwaliteitsbewaking, CE-markering en productie. De laatste 5 jaar heeft zij de IBL productielocatie in Deventer geleid.

Dr. Marc Meddens studeerde biochemie in Utrecht (1979) en promoveerde in Leiden (1983). Hij is een executive met meer dan 25 jaar ervaring in de medische diagnostiek en lifescience industrie. Ervarende ondernemer: productontwikkeling, productie, kwaliteitsmanagement en market launches.

Ondersteunend team
Dr. Anatoliy Gladkevich studeerde medicijnen in Grodno, Belarus. Na 4 jaar actief te zijn geweest als huisarts werd hij hoofd van het diagnostische laboratorium aan de universiteit van Grodno. Na zijn promotie in 1990, op het gebied van klinische voeding aan de medische faculteit van de universiteit van Moskow, ging hij terug naar Grodno. Hier werkte hij 13 jaar lang aan het academische ziekenhuis als assistent associate professor en hoofd van de afdeling endocrinologie. Vanaf 2001 is hij als Postdoc en onderzoeker verbonden aan het academisch ziekenhuis van Groningen. In 2009 trad hij in dienst bij Brainlabs BV als senior wetenschapper. 

Aletta de Jong werd geboren in een ondernemersgezin met een medische achtergrond. Zij is de manager van de webshop van Brainlabs BV. Studie: Nederlands en Tekenen (kunst) in Utrecht. Haar creatieve en communicatieve achtergrond zijn duidelijk zichtbaar in de website van Brainlabs BV.

Prof. Dr. Jakob Korf studeerde biochemie in Groningen en promoveerde op het onderwerp monoamine metabolisme. Daarna vertrok hij naar de US waar hij zijn Postdoc deed aan de universiteit van Yale. Hij heeft gewerkt voor diverse bedrijven. Van 1981 tot 2007 was hij hoogleraar biologische psychiatrie aan het UMCG. Hij heeft een eredoctoraat aan de medische universiteit van Yerevan (Armenië).

 


Geen producten aanwezig




Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.