Over ons / Mission Statement

Op dit moment worden de meeste psychische en mentale aandoeningen pas vastgesteld nadat klinische symptomen zich voordoen omdat de huidige technologie geen eerdere diagnose mogelijk maakt. Moleculaire diagnostiek heeft de potentie om diagnostiek te transformeren van een symptoom gerelateerde naar een specifiekere die gericht is op het vinden van afwijkingen in biologische systemen van het lichaam en de hersenen.

Wij voorzien een toekomst waarin vroegdiagnostiek door middel van biomarkers een standaard medische behandeling wordt. Artsen kunnen dan voorzorgsmaatregelen nemen voordat klinische symptomen verergeren, zodat de ziekte zich niet (volledig) ontwikkeld. Daarnaast voorzien wij het gebruik van voedingssupplementen als een van de (voorzorgs)maatregelen om depressie en angststoornissen te bestrijden.

Via onze website willen we een portfolio van psychiatrische diagnostiek en evidence based voedingssupplementen aanbieden. 


Geen producten aanwezig
Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.