Over ons / Ons team

 

CEO : Dr. Marc Meddens studeerde biochemie in Utrecht (1979) en promoveerde in Leiden (1983). Hij is een executive met meer dan 25 jaar ervaring in de medische diagnostiek en lifescience industrie. Ervarende ondernemer: productontwikkeling, productie, kwaliteitsmanagement en market launches.

Business manager : Eddy A.J. Arnoldussen MSc MBA, studeerde biochemie in Utrecht en bedrijfskunde in Groningen. Hij was 15 jaar lang werkzaam in de farma industrie in verschillende commerciële management functies bij Glaxo, DSM en GB. Vanaf 1999 is hij actief als zelfstandig ondernemer in de lifescience markt. Hij heeft in verschillende start-up biotech bedrijven geïnvesteerd.

Dr. ir. Marjolein Meddens heeft ‘biomedical engeneering’ gestudeerd en is gepromoveerd aan de TU in Enschede. Na een post-DOC aan de universiteit van Albuquerque in de USA gaat zij ons team versterken als hoofd laboratorium, waar zij de confirmatie studie en de ontwikkeling van BrainScan, het product voor de diagnose depressie, zal gaan leiden.

Mike Jentsch, BSc, heeft in Groningen medisch farmaceutische wetenschappen gestudeerd met focus op neurobiologie. In die periode heeft hij samen met de afdeling psychiatrie een overzichtsartikel geschreven over Biomarkers en depressie. In 2017 heeft hij veel ELISA technologie ervaring opgedaan. Mike is klaar om ons team binnen het laboratorium te gaan versterken en de BrainScan productontwikkeling op zich te nemen. Het ligt in de bedoeling dat hij op dit onderwerp bij Prof. Schoevers, hoogleraar psychiatrie in Groningen, zal promoveren.Let op! Uw webwinkel wordt momenteel door middel van een iframe getoond. Hierdoor kan Google uw webwinkel niet indexeren en ontstaan er problemen tijdens het bestelproces. Bekijk hier de correcte instellingen.